se taie capacul painicilor, se scote miezul fara a rupe coaja,se capacesc painicile se rumenesc semintele,se pun in farfurie se caleste ceapa,ardeiul si cand este aproape gata se pune bulionul se da jos de pe foc,se adauga oule taiate marunt,tonul,semintele brad,se potriveste de sare se umplu painicile si se capacesc se dau prin lapre ,ou batut,se prajesc POFTA BUNA
daca nu se gasesc seminte de con de brad se poate face fara sau se poate experimenta cu seminte floarea soarelui dupa racire se pot pastra in congelator,se pot incalzi in microunda compozitia ramasa o papa bucatareasa....cu felii de paine...hahaha
o sa caut,e adevarat,pana acum nu am cautat acest produs,nu aveam la ce sa-l folosesc..
Trebuie neaparat cautat la straini,ca doar in Ro..unde-i tara cu multe conifere...de unde?
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Trebuie neaparat cautat la straini,ca doar in Ro..unde-i tara cu multe conifere...de unde?