2922 poze   76177 vizite

Diverse papa bun

cartofii saracului; calim cartofii si apoi ceapa si usturoiul,in final 4 oua
cartofii saracului
prospaturi de primavara; ceapa si mararul din gradina mea
prospaturi de primavara
scoici la aperitiv
scoici la aperitiv
scoici,lamaie,usturoi,patrunjel,piper rosu dulce
scoici,lamaie,usturoi,patrunjel,piper rosu dulce

Comentarii album • 166
Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
carmencitavio 29 aprilie 2013  
Sa va fie de bine,sigur au fost gustoase!Am mancat o singura data scoici(dar conservate),in tinerete!
Raportează
bonita12 29 aprilie 2013  
bune,bune,sunt scoici de mare
Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2013  
Super delicioasa si sanatoasa!
Raportează
doinabacau 8 aprilie 2013  
Pofta buna!
Raportează
scirlatgby 8 aprilie 2013  
reconfortant menu!!!
Raportează
bonita12 8 aprilie 2013  
atat de reconfortant ca am mancat si o friptura mare...hihi
Raportează
scirlatgby 8 aprilie 2013  
Aha! Pe aia n-ai pozat-o sa nu-mi faci mie pofta!!!
Raportează
bonita12 8 aprilie 2013  
carne gasim pe toate drumurile....verdeturile sunt acum in prim plan
Raportează
scirlatgby 2 aprilie 2013  
Oare ce caut eu pe la albumele astea???
Raportează
bonita12 2 aprilie 2013  
tu stii mai bine raspunsul...eu privesc,trag concluzii
Raportează
scirlatgby 2 aprilie 2013  
Da eu postesc!!! Ud tastatura!!!
Raportează
carmencitavio 1 aprilie 2013  
Asta ii place sotului meu sa manance la micul dejun!Noi ii spunem omleta taraneasca!
Raportează
bonita12 1 aprilie 2013  
asta ne-a placut la amandoi sa mancam la pranz,eram la munte si cum ceapa s-a facut mare dar frageda ne-am gandit sa pregatim o mancare de sezon,nu obisnuim sa mancam ciorbe,improvizam orice
Raportează
carmencitavio 31 martie 2013  
Da,dupa reteta si imagini,prajitura inventata sau mai bune zis prajitura "Bonita" este un deliciu!
Raportează
bonita12 31 martie 2013  
bine zis, un deliciu...s-a mancat cu atata pofta cand era calda,cum o avem la rece si cand mancam o "pictam" cu frisca si caramel
Raportează
norela 30 martie 2013  
super bunatati,gogosicile alea cu smochine,arata bine si ma tenteaza si pe mine..
Raportează
bonita12 31 martie 2013  
poti face o proba cand faci gogosi,se poate face si cu felii de mere
Raportează
scirlatgby 30 martie 2013  
Yamy! ce buna tre'sa fie!!!
Raportează
bonita12 30 martie 2013  
a avut mare succes,sotul a mancat 3 portii
Raportează
carmencitavio 27 martie 2013  
Delicioase,gogosile tale si...ce bine arata!
Raportează
bonita12 27 martie 2013  
sa-mi spui ce gust au avut dupa ce vei prepara
Raportează
lalea 26 martie 2013  
Gogosi cu smochine-gustosi!
Voi face si eu!
Raportează
floralia 26 martie 2013  
Exotic. Cred ca si gustos.
Raportează
bonita12 26 martie 2013  
sunt bune si mai ales cand ai musafiri si vrei sa oferi o surpriza
Raportează
scirlatgby 25 martie 2013  
Stai ca la tine sunt treburi grele... Gogosi cu smochine??? Bun! Bun!
Raportează
bonita12 26 martie 2013  
bune,bune...probati
Raportează
carmencitavio 21 martie 2013  
Mujdeiul de usturoi l-ai pregatit pentru gratarul de la munte?
Sa va fie de bine!
Raportează
bonita12 22 martie 2013  
de obicei fac mai mult,avem cateva zile,este bun,bun...uneori punem pe paine iar pentru mine mai tai marunt putin patrunjel si pun garnitura...gusturi..
Raportează
GabrielaManolache 19 martie 2013  
yummiiiii
Raportează
scirlatgby 19 martie 2013  
Mda! Bun! Bun!
Raportează
norela 19 martie 2013  
pofta mare!!!
Raportează
bonita12 19 martie 2013  
s-a mancat deja,am fost azi la munte si am facut un bun gratar
Raportează
carmencitavio 12 martie 2013  
Minunat arata paellia,sa o mancati sanatosi sau la cat de buna ti-a iesit,ati si terminat-o!...sa va fie de bine,in acest caz!
Raportează
floralia 11 martie 2013  
Apetisante!
Raportează
carmencitavio 8 martie 2013  
Ce frumos si pufos ti-a iesit,si-mi imaginez ce gust grozav are,fiind facut cu faina de migdale!Pofta buna!
Raportează
bonita12 8 martie 2013  
super bun,te invit la o portie cu prima ocazie cand voi mai face,deja am terminat ceea ce am postat
Raportează
lalea 7 martie 2013  
Gustos si frumos, pandispanul cu faina de migdale!
Raportează
mihaelaneacsu 6 martie 2013  
OO!!Ce bine arata!
Raportează
lalea 14 februarie 2013  
Dovleac umplut cu seminte caramelizate!?
Raportează
bonita12 14 februarie 2013  
dovleac si nimc mai mult,este atat de dulce si aromat ca ne batem pe el,semintele le pune sotul cu sare si la cuptor
Raportează
carmencitavio 13 februarie 2013  
Sunt nedumirita,cu ce ai umplut dovleacul?
Raportează
bonita12 14 februarie 2013  
dovleacul l-am taiat si nimic mai mult,fara zahar, se pune in cuptor si rezultatul se vede...este un soi bun,este dulce si aromat
Raportează
carmencitavio 15 februarie 2013  
Asa il pregatesc si eu,dar in poza ta pare a avea o umplutura,de aceea te-am intrebat!
Raportează
norela 26 ianuarie 2013  
oooo,ce bine arata totul!
Raportează
GabrielaManolache 26 ianuarie 2013  
andive nu am mancat niciodata,dar am sa incerc,dulceata nemaipomenita
Raportează
mihaelaneacsu 25 ianuarie 2013  
Toate arata bine!Dar masa in rosu, e superba!!
Raportează
bonita12 26 ianuarie 2013  
mportant este ca ne simtim bine fara sa facem lux,cate putin din "fineturi" si asa ramai cu un gust bun si aroma suava
Raportează
carmencitavio 25 ianuarie 2013  
Felicitari!Cred ca a iesit un deliciu,dulceata!Coaja caramelizata o pastrezi pentru aromatizarea deserturilor?
Raportează
bonita12 26 ianuarie 2013  
coaja se poate pastra in congelator sau in borcane,a iesit asa buna ca o vom manca repede,dulceata a iesit ca un jeleu,am dat deja cadou,mai am un borcan
Raportează
carmencitavio 16 ianuarie 2013  
Foarte bine arata salata!Ce dresing ai folosit?
Raportează
bonita12 17 ianuarie 2013  
buna intrebare,demna de o buna gospodina...este un sos inventat - miere,otet,mustar(cu bobite),ulei masline
bonita12.sunphoto.ro/Dedicatie_pentru_Mildred/84104448
vezi aici explicatii suplimentare
Raportează
carmencitavio 17 ianuarie 2013  
Multumesc frumos,am sa-l prepar si eu!
Raportează
GabrielaManolache 16 ianuarie 2013  
mi-a lasat gura apa
Raportează
bonita12 17 ianuarie 2013  
nu-i bai...si eu am salivat vazand albumele tale, asa ca suntem chit
Raportează
carmencitavio 26 decembrie 2012  
Ce de bunataturi!Foarte apetisante!Sa va fie de bine!
Sarbatori de vis,in continuare!
Raportează
bonita12 26 decembrie 2012  
in fiecare an pregatim ceva nou...idei noi ,mancare cu prezentare frumoasa,asta ca sa simtim ca sarbatoarea are ceva diferit de restul zilelor...multumim pentru urari...si voua numai bine va doresc,o iarna blanda si o primavara plina de realizari
Raportează
carmencitavio 26 decembrie 2012  
Multumim din suflet pentru urari,Bonita draga!
Raportează
GabrielaManolache 20 decembrie 2012  
eu vreau placintele
Raportează
bonita12 20 decembrie 2012  
nici o problema,pentru musafirii albumului sunt disponibile
Raportează
carmencitavio 20 decembrie 2012  
Placinta este super delicioasa cu migdale,iar platoul cu carne este grozav!Foarte interesant bulgarasul de carne!
Raportează
lalea 18 decembrie 2012  
Gustoasa placintica!
Raportează
bonita12 18 decembrie 2012  
s-a mancat deja...oftez si acum de satula
Raportează
lalea 4 decembrie 2012  
Frumoasa painica!Si gustoasa,ca-i facuta-n casa!
Raportează
bonita12 4 decembrie 2012  
m-a laudat sotul la toate neamurile pentru painea buna si pentru dulceata de portocale
Raportează
taisia 3 decembrie 2012  
Hm! ce de bunaturi aici...pe unde oi fi umblat eu de nu am ajuns pe aci pana acum!? Bun, bun!
Raportează
bonita12 3 decembrie 2012  
prin alte albume,eu te-am vazut...ai si tu niste meniuri bune ,bune
Raportează
carmencitavio 1 decembrie 2012  
Immmmm,ce frumos miroase painea ta,este delicioasa!
Raportează
bonita12 1 decembrie 2012  
a fost...s-a papat repede
Raportează
floralia 28 noiembrie 2012  
Mmmm! Ce mult imi place lintea!!! Eu o fac fara carne, doar cu legume si ulei de masline... de cele mai multe ori, fac supa-crema.
Raportează
bonita12 29 noiembrie 2012  
in sfarsit cineva care stie sa aprecieze lintea, eu mananc cu pofta o portie buna de linte, asta cam la 2 saptamani,uneori in fiecare sapt.
Raportează
mihaelaneacsu 26 noiembrie 2012  
Toate arata super!!Dar dulceata e foarte buna!!
Raportează
bonita12 27 noiembrie 2012  
am facut cadou niste borcane cu dulceata de portocale si am obtinut calificativ foarte bun
Raportează
mihaelaneacsu 27 noiembrie 2012  
Ma bucur...Felicitari!
Raportează
lalea 26 noiembrie 2012  
Arata f bine!
F frumos colorat!
Raportează
bonita12 26 noiembrie 2012  
poti incerca sa gatesti,cred ca se gasesc pe internet diverse retete,nu am cautat
Raportează
carmencitavio 26 noiembrie 2012  
Arata foarte bine in pozele tale!...am facut si o singura data linte si...atat,nu a iesit cum am sperat...
Raportează
bonita12 26 noiembrie 2012  
o mancare consistenta,se gateste mult pe aici
Raportează
lalea 19 noiembrie 2012  
Bunatati!
Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2012  
Foarte,foarte gustos!Pofta buna!
Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2012  
Ce bun este bechamelul cu ceapa,sa va fie de bine!
Raportează
bonita12 17 noiembrie 2012  
multumim....si la masa nu vorbim
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.