2922 poze   76766 vizite

Diverse papa bun

bun, bun
bun, bun
DSC00125
DSC00125
DSC00105
DSC00105
DSC00106
DSC00106
DSC00107
DSC00107
DSC00111
DSC00111
DSC00122
DSC00122
tort cu mere,ciocolata migdale
tort cu mere,ciocolata migdale
muntele dulce
muntele dulce
jamon in suport; pulpa de porc preparata dupa retete spaniole
jamon in suport
jamon la vedere
jamon la vedere
bar unde poti lua o gustare cu jamon
bar unde poti lua o gustare cu jamon

Comentarii album • 166
Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
carmencitavio 29 aprilie 2013  
Sa va fie de bine,sigur au fost gustoase!Am mancat o singura data scoici(dar conservate),in tinerete!
Raportează
bonita12 29 aprilie 2013  
bune,bune,sunt scoici de mare
Raportează
carmencitavio 19 aprilie 2013  
Super delicioasa si sanatoasa!
Raportează
doinabacau 8 aprilie 2013  
Pofta buna!
Raportează
scirlatgby 8 aprilie 2013  
reconfortant menu!!!
Raportează
bonita12 8 aprilie 2013  
atat de reconfortant ca am mancat si o friptura mare...hihi
Raportează
scirlatgby 8 aprilie 2013  
Aha! Pe aia n-ai pozat-o sa nu-mi faci mie pofta!!!
Raportează
bonita12 8 aprilie 2013  
carne gasim pe toate drumurile....verdeturile sunt acum in prim plan
Raportează
scirlatgby 2 aprilie 2013  
Oare ce caut eu pe la albumele astea???
Raportează
bonita12 2 aprilie 2013  
tu stii mai bine raspunsul...eu privesc,trag concluzii
Raportează
scirlatgby 2 aprilie 2013  
Da eu postesc!!! Ud tastatura!!!
Raportează
carmencitavio 1 aprilie 2013  
Asta ii place sotului meu sa manance la micul dejun!Noi ii spunem omleta taraneasca!
Raportează
bonita12 1 aprilie 2013  
asta ne-a placut la amandoi sa mancam la pranz,eram la munte si cum ceapa s-a facut mare dar frageda ne-am gandit sa pregatim o mancare de sezon,nu obisnuim sa mancam ciorbe,improvizam orice
Raportează
carmencitavio 31 martie 2013  
Da,dupa reteta si imagini,prajitura inventata sau mai bune zis prajitura "Bonita" este un deliciu!
Raportează
bonita12 31 martie 2013  
bine zis, un deliciu...s-a mancat cu atata pofta cand era calda,cum o avem la rece si cand mancam o "pictam" cu frisca si caramel
Raportează
norela 30 martie 2013  
super bunatati,gogosicile alea cu smochine,arata bine si ma tenteaza si pe mine..
Raportează
bonita12 31 martie 2013  
poti face o proba cand faci gogosi,se poate face si cu felii de mere
Raportează
scirlatgby 30 martie 2013  
Yamy! ce buna tre'sa fie!!!
Raportează
bonita12 30 martie 2013  
a avut mare succes,sotul a mancat 3 portii
Raportează
carmencitavio 27 martie 2013  
Delicioase,gogosile tale si...ce bine arata!
Raportează
bonita12 27 martie 2013  
sa-mi spui ce gust au avut dupa ce vei prepara
Raportează
lalea 26 martie 2013  
Gogosi cu smochine-gustosi!
Voi face si eu!
Raportează
floralia 26 martie 2013  
Exotic. Cred ca si gustos.
Raportează
bonita12 26 martie 2013  
sunt bune si mai ales cand ai musafiri si vrei sa oferi o surpriza
Raportează
scirlatgby 25 martie 2013  
Stai ca la tine sunt treburi grele... Gogosi cu smochine??? Bun! Bun!
Raportează
bonita12 26 martie 2013  
bune,bune...probati
Raportează
carmencitavio 21 martie 2013  
Mujdeiul de usturoi l-ai pregatit pentru gratarul de la munte?
Sa va fie de bine!
Raportează
bonita12 22 martie 2013  
de obicei fac mai mult,avem cateva zile,este bun,bun...uneori punem pe paine iar pentru mine mai tai marunt putin patrunjel si pun garnitura...gusturi..
Raportează
GabrielaManolache 19 martie 2013  
yummiiiii
Raportează
scirlatgby 19 martie 2013  
Mda! Bun! Bun!
Raportează
norela 19 martie 2013  
pofta mare!!!
Raportează
bonita12 19 martie 2013  
s-a mancat deja,am fost azi la munte si am facut un bun gratar
Raportează
carmencitavio 12 martie 2013  
Minunat arata paellia,sa o mancati sanatosi sau la cat de buna ti-a iesit,ati si terminat-o!...sa va fie de bine,in acest caz!
Raportează
floralia 11 martie 2013  
Apetisante!
Raportează
carmencitavio 8 martie 2013  
Ce frumos si pufos ti-a iesit,si-mi imaginez ce gust grozav are,fiind facut cu faina de migdale!Pofta buna!
Raportează
bonita12 8 martie 2013  
super bun,te invit la o portie cu prima ocazie cand voi mai face,deja am terminat ceea ce am postat
Raportează
lalea 7 martie 2013  
Gustos si frumos, pandispanul cu faina de migdale!
Raportează
mihaelaneacsu 6 martie 2013  
OO!!Ce bine arata!
Raportează
lalea 14 februarie 2013  
Dovleac umplut cu seminte caramelizate!?
Raportează
bonita12 14 februarie 2013  
dovleac si nimc mai mult,este atat de dulce si aromat ca ne batem pe el,semintele le pune sotul cu sare si la cuptor
Raportează
carmencitavio 13 februarie 2013  
Sunt nedumirita,cu ce ai umplut dovleacul?
Raportează
bonita12 14 februarie 2013  
dovleacul l-am taiat si nimic mai mult,fara zahar, se pune in cuptor si rezultatul se vede...este un soi bun,este dulce si aromat
Raportează
carmencitavio 15 februarie 2013  
Asa il pregatesc si eu,dar in poza ta pare a avea o umplutura,de aceea te-am intrebat!
Raportează
norela 26 ianuarie 2013  
oooo,ce bine arata totul!
Raportează
GabrielaManolache 26 ianuarie 2013  
andive nu am mancat niciodata,dar am sa incerc,dulceata nemaipomenita
Raportează
mihaelaneacsu 25 ianuarie 2013  
Toate arata bine!Dar masa in rosu, e superba!!
Raportează
bonita12 26 ianuarie 2013  
mportant este ca ne simtim bine fara sa facem lux,cate putin din "fineturi" si asa ramai cu un gust bun si aroma suava
Raportează
carmencitavio 25 ianuarie 2013  
Felicitari!Cred ca a iesit un deliciu,dulceata!Coaja caramelizata o pastrezi pentru aromatizarea deserturilor?
Raportează
bonita12 26 ianuarie 2013  
coaja se poate pastra in congelator sau in borcane,a iesit asa buna ca o vom manca repede,dulceata a iesit ca un jeleu,am dat deja cadou,mai am un borcan
Raportează
carmencitavio 16 ianuarie 2013  
Foarte bine arata salata!Ce dresing ai folosit?
Raportează
bonita12 17 ianuarie 2013  
buna intrebare,demna de o buna gospodina...este un sos inventat - miere,otet,mustar(cu bobite),ulei masline
bonita12.sunphoto.ro/Dedicatie_pentru_Mildred/84104448
vezi aici explicatii suplimentare
Raportează
carmencitavio 17 ianuarie 2013  
Multumesc frumos,am sa-l prepar si eu!
Raportează
GabrielaManolache 16 ianuarie 2013  
mi-a lasat gura apa
Raportează
bonita12 17 ianuarie 2013  
nu-i bai...si eu am salivat vazand albumele tale, asa ca suntem chit
Raportează
carmencitavio 26 decembrie 2012  
Ce de bunataturi!Foarte apetisante!Sa va fie de bine!
Sarbatori de vis,in continuare!
Raportează
bonita12 26 decembrie 2012  
in fiecare an pregatim ceva nou...idei noi ,mancare cu prezentare frumoasa,asta ca sa simtim ca sarbatoarea are ceva diferit de restul zilelor...multumim pentru urari...si voua numai bine va doresc,o iarna blanda si o primavara plina de realizari
Raportează
carmencitavio 26 decembrie 2012  
Multumim din suflet pentru urari,Bonita draga!
Raportează
GabrielaManolache 20 decembrie 2012  
eu vreau placintele
Raportează
bonita12 20 decembrie 2012  
nici o problema,pentru musafirii albumului sunt disponibile
Raportează
carmencitavio 20 decembrie 2012  
Placinta este super delicioasa cu migdale,iar platoul cu carne este grozav!Foarte interesant bulgarasul de carne!
Raportează
lalea 18 decembrie 2012  
Gustoasa placintica!
Raportează
bonita12 18 decembrie 2012  
s-a mancat deja...oftez si acum de satula
Raportează
lalea 4 decembrie 2012  
Frumoasa painica!Si gustoasa,ca-i facuta-n casa!
Raportează
bonita12 4 decembrie 2012  
m-a laudat sotul la toate neamurile pentru painea buna si pentru dulceata de portocale
Raportează
taisia 3 decembrie 2012  
Hm! ce de bunaturi aici...pe unde oi fi umblat eu de nu am ajuns pe aci pana acum!? Bun, bun!
Raportează
bonita12 3 decembrie 2012  
prin alte albume,eu te-am vazut...ai si tu niste meniuri bune ,bune
Raportează
carmencitavio 1 decembrie 2012  
Immmmm,ce frumos miroase painea ta,este delicioasa!
Raportează
bonita12 1 decembrie 2012  
a fost...s-a papat repede
Raportează
floralia 28 noiembrie 2012  
Mmmm! Ce mult imi place lintea!!! Eu o fac fara carne, doar cu legume si ulei de masline... de cele mai multe ori, fac supa-crema.
Raportează
bonita12 29 noiembrie 2012  
in sfarsit cineva care stie sa aprecieze lintea, eu mananc cu pofta o portie buna de linte, asta cam la 2 saptamani,uneori in fiecare sapt.
Raportează
mihaelaneacsu 26 noiembrie 2012  
Toate arata super!!Dar dulceata e foarte buna!!
Raportează
bonita12 27 noiembrie 2012  
am facut cadou niste borcane cu dulceata de portocale si am obtinut calificativ foarte bun
Raportează
mihaelaneacsu 27 noiembrie 2012  
Ma bucur...Felicitari!
Raportează
lalea 26 noiembrie 2012  
Arata f bine!
F frumos colorat!
Raportează
bonita12 26 noiembrie 2012  
poti incerca sa gatesti,cred ca se gasesc pe internet diverse retete,nu am cautat
Raportează
carmencitavio 26 noiembrie 2012  
Arata foarte bine in pozele tale!...am facut si o singura data linte si...atat,nu a iesit cum am sperat...
Raportează
bonita12 26 noiembrie 2012  
o mancare consistenta,se gateste mult pe aici
Raportează
lalea 19 noiembrie 2012  
Bunatati!
Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2012  
Foarte,foarte gustos!Pofta buna!
Raportează
carmencitavio 17 noiembrie 2012  
Ce bun este bechamelul cu ceapa,sa va fie de bine!
Raportează
bonita12 17 noiembrie 2012  
multumim....si la masa nu vorbim
Raportează
GabrielaManolache 16 noiembrie 2012  
Tort de mere fac si eu des,dar nu am pus niciodata migdale pe el,am sa incerc
Raportează
bonita12 16 noiembrie 2012  
eu am pus migdalele la cuptor sa se coaca putin,sau in tigaie fara ulei, au alt gust decat cele crude si sunt putin crocante
Raportează
lalea 16 noiembrie 2012  
Ff bune!!!
Raportează
carmencitavio 16 noiembrie 2012  
Acum,proaspata,se simte aroma de migdale?
Raportează
bonita12 16 noiembrie 2012  
a iesit super buna...miroase putin a caramel...migdalele miros frumos cand le prajesti
cand dulceata este aproape gata adaug zahar caramelizat amestecat cu migdale
Raportează
carmencitavio 14 noiembrie 2012  
Pana la urma,ai facut dulceata din miezul clematitelor,fara sa mai folosesti si coaja?
Raportează
bonita12 14 noiembrie 2012  
da, fara coaja...cand voi avea portocale mai mari , voi face si cu coaja
Raportează
carmencitavio 14 noiembrie 2012  
Ce bine arata curmalele in beicon!De sarbatori,fac prune uscate si caise umplute cu ficatel prajit de pasare si invelite in beicon,fie date la cuptor,fie prajite in tigaie.
Raportează
bonita12 14 noiembrie 2012  
avem gusturi comune...dulce cu sarat
Raportează
norela 7 noiembrie 2012  
arata delicios!!!!!..la gust,n-am nici macar curaj sa ma gandesc..:)))))
Raportează
bonita12 8 noiembrie 2012  
este super bun, pentru gustul meu...eu combin dulcele cu saratul
Raportează
norela 8 noiembrie 2012  
..si eu:))))
Fiecare are cate o ciudatenie in gusturi..de exemplu:mie imi place friptura cu cartofi piure dar cu..compot dulce de mere in loc de acritura:))))))
Raportează
lalea 7 noiembrie 2012  
Minunate!
Raportează
lalea 5 noiembrie 2012  
Toate bune,f bune!!!
Raportează
carmencitavio 3 noiembrie 2012  
Sa va fie de bine!Super bine arata placinta!
Raportează
bonita12 4 noiembrie 2012  
s-a mancat repede, a iesit super buna cu migdale
Raportează
norela 3 noiembrie 2012  
in sfarsit..un ''iz''...made in Ro!!!!!!
Bun,bun!!!!!
Raportează
bonita12 4 noiembrie 2012  
nu pregatesc prea des mancare cu "iz", le combin iar cel mai des colaboram si gatim rapid si bun
Raportează
carmencitavio 1 noiembrie 2012  
Minunat arata salata de andive,super apetisanta!...Nu stiu cum se intampla,dar de cate ori cumpar andive,le nimersc amarui.
Raportează
bonita12 1 noiembrie 2012  
daca pui otet peste ele pierd amareala,toate sunt amare, noi punem mult ulei de masline in salate si putin otet,painea se ingrijeste sa nu ramana nimic in farfurie
Raportează
carmencitavio 29 octombrie 2012  
Cu mielul nu ma prea impac,dar la cum arata,nu ma dau in laturi si-am sa gust putin!...omleta si pestele cu cartofi sunt atat de apetisante!Minunat arata totul,felicitari!
Raportează
bonita12 29 octombrie 2012  
multumim si la masa va poftim
Raportează
carmencitavio 21 octombrie 2012  
Crema de dovleac o fac si eu de multe ori pe timpul iernii,ne place foarte mult,dar nu pun branza(din cauza sotului)ci doar smantana!Superb arata totul!
Raportează
carmencitavio 21 octombrie 2012  
Imi place mancarea de iepure,dar melcii,desi nu am gustat niciodata,i-as oferi oricui ii doreste.Intr-un timp eram dispusa in a gusta melci,dar dupa ce am vazut filmul "Senatorul melcilor",am dat pasul inapoi.
Raportează
bonita12 21 octombrie 2012  
cand bucatarul are retete bune, toate mancarurile ies gustoase
Raportează
carmencitavio 16 octombrie 2012  
Super gustos tortul asta cu mere,arata minunat!...desi este foarte tarziu,in noapte,tot as manca o felie!Te pup!
Raportează
bonita12 16 octombrie 2012  
pastrez pentru mai tarziu...tu nu-ti face griji
Raportează
andruta 15 octombrie 2012  
As gusta cam din toate....
Raportează
bonita12 15 octombrie 2012  
nu te opreste nimeni, numai ca trebuie sa te grabesti, s-au inscris multi la coada
Raportează
lalea 10 octombrie 2012  
FF BUN SI DULCE!
Raportează
carmencitavio 10 octombrie 2012  
Iimmmmm! ce pofta mi-ai facut!
Raportează
carmencitavio 7 octombrie 2012  
Ce deliciu!Ce deliciu!
Raportează
lalea 6 octombrie 2012  
Ff gustoase cred ca sunt, macaroanele cu jamon, rosii,branza!
Raportează
bonita12 6 octombrie 2012  
jamonul poate fi inlocuit cu ton...alt gust dar la fel de bun
Raportează
carmencitavio 6 octombrie 2012  
Foarte interesant,dar si apetisant!!!!!!!
Raportează
bonita12 6 octombrie 2012  
vezi mai jos explicatii mai ample
Raportează
carmencitavio 6 octombrie 2012  
Mii de multumiri,draga mea!
Raportează
lalea 5 octombrie 2012  
Difera jambonul spaniol, de cel romanesc?
Raportează
bonita12 6 octombrie 2012  
bonchef.ro/jamon-es-espana/2823/.....http://www.cevabun.ro/jamon/...aici ai mai multe explicatii, da prepararea este diferita, iar gustul depinde de fiecare ce-i place mai mult
Raportează
lalea 6 octombrie 2012  
Cu adevarat, nespus de multa rabdare pana la produsul finit!
Raportează
floralia 28 august 2012  
Ce frumos eraaaaa! Nu stiu, chiar asa o fi fost de bun???
Raportează
bonita12 29 august 2012  
eu sunt mic nu stiu nimic
Raportează
lalea 27 august 2012  
F frumos si gustos,cu sig.!
Raportează
bonita12 27 august 2012  
a ramas o bucatica mica ,asa de gustos a fost ca musafirii au cerut inca putin
Raportează
carmencitavio 27 august 2012  
Ce frumos si apetisant este tortul!!!...
Raportează
bonita12 27 august 2012  
oftez mereu cand ma asez la masa, nu fac dulciuri ,acum aveam musafiri , bucata ce ne-a ramas o mancam amandoi cu multa pofta(prefer sa cumpar fructe iar dulciuri doar daca este neaparat nevoie)
Raportează
hero108 26 august 2012  
Arata delicios:-)
Raportează
madalinayly 12 august 2012  
oau!!!!!!!!!!!!!!1
Raportează
bonita12 21 iulie 2012  
ne cam place sa ciugulim din toate cate putin, mai ales de sarbatori
Raportează
carmencitavio 21 iulie 2012  
Numai "fineturi" pe masa...supreb arata totul...farfuria-inima cu salata m-a dat gata...nu mai spun de celelalte platouri!!!!!!!!!!!!!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.